• img1
  • img2
 Telefonkonsultation

Hvis du har et mindre problem, som du ikke lige kan få has på, kan det være en god ide at få vendt det med en adfærdsterapeut. Dog er det ikke altid nødvendigt med et besøg, hvis det drejer sig om mindre træningsproblemer. 
Hvis du ønsker en telefonkonsultation, så skriver du en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms til 30 13 21 72, hvorefter vi vender tilbage med tidspunkt. Herefter indbetaler du via mobilpay og vi kontakter dig på det aftalte tidspunkt, hvis betalingen er registreret.

Videokonsultation

Ved en videokonsultation, kan jeg guide og vejlede dig i træning af hunden via kameraet. Her kan vi også få den personlige samtale, som er så vigtig under en adfærdskonsultation. Jeg kan vise dig, hvordan du gør og du kan prøve det derhjemme. 
En videokonsultation er en god idé, hvis du bor uden for Danmark. For eksempel Norge, Sverige eller andet sted i Europa.
Hvis du ønsker en videokonsultation, skal du ringe til 30 13 21 72 eller skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og bestille en tid. Du vil derefter få tilsendt en faktura via mail. Når faktuaen er registreret som betalt, bliver du ringet op via skype på det aftalte tidspunkt.

OBS: Aggressiv adfærd kan ikke løses via telefonen, det kræver altid et besøg