• img1
  • img2

Omplaceringshund

 

Hund søger nyt hjem 

På denne side, kan du se hvilke hunde Dansk Adfærdsklinik har inde til omplacering

Her er Futte og han er omplaceringshund. Futte er en kastreret hanhund på 10 år. Han er en blanding af Dansk/Svensk Gårdhund og Bichon Havanese. Futte er velsocialiseret og nyder som regel stor respekt fra andre hunde, da han som regel er den ældste. 

Han er vant til at være sammen med mange hunde, da han bor på klinikken og er sammen med både feriehunde, adfærdshunde, dagplejehunde og klinikkens hund. 

Futte er glad for de fleste mennesker, men børn kan godt stresse ham og han skal helst ud til en familie som ikke har børn under 10 år. Han gider ikke lege med hvalp og børn, hvilket er helt i orden for en hund i hans alder. 

Futte er en kælepotte og hvis han kan få lov til at ligge i skødet, så er hans lykke gjort.

Futte skal omplaceres til en familie, som bare har lyst til at have en hyggehund som de også kan gå lange ture med. Futte nyder at gå ture og kan sagtens gå 5 km.

Hvis Futte er noget for dig, så ring til 3013 2172 eller skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Futte 1

 

Futte 3

Futte 5

Futte 6

 

Her er Aura. Aura er Jack Russel Terrier tæve. Steriliseret. Aura er 6 år gammel og en rigtig sød hund.

Aura bor hos Dansk Adfærdsklinik og er ved at vænne sig til at der er mange hunde omkring hende hele tiden. Hun får mad i en North Mate Green, men er så små begyndt at gå ud på græsset og søge sammen med de andre. 

Aura er en kælepotte, men kan sagtens være for sig selv.

Hvis Aura er noget for dig, så ring til 3013 2172 eller skriv til  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Aura med Maze

 

 

Aura i stol

 

Aura med bold

 

Aura der sover

 

 

 

 

Dansk Adfærdsklinik | Hellestedvej 12, Arnøje | 4660 Store Heddinge | Tlf. 30 13 21 72 | CVR 30 41 89 48  |  Sitemap