• img1
  • img2

Killing

Klinikken blev, i løbet af efteråret 2011, "beriget" med et kuld moderløse killinger. Der var 7 killinger, hvoraf vi ikke kunne redde livet på den ene. Vi fik ham til at overleve i 14 dage, så var der ikke mere at gøre. Denne lille Skravling kunne ikke tage næring til sig og gav op. Inden da, havde han vundet alles hjerter. Tusind tak til Mie, Herfølge Dyreklinik, for hjælpen til den lille fyr.

Killingerne havde været under en palle, uden for klinikkens træningsplads, i alle tilfælde 2,5 døgn, før vi blev opmærksomme på dem. Det vil sige, at de gjorde opmærksom på sig selv, ved at en af dem kravlede gennem indhegningen til træningspladsen og stavrede hen til en kursist med hund. Temmelig farligt for så lille en mis.

Der fulgte uger med flaske og modermælkserstatning til de kunne spise selv. Klinikkens ene hund, 5 år gamle Zenta tog sig af rengøringen af de små, hvilket var noget nemmere end massage fra os. Hun udviste et stort ansvar for killingerne.

Da disse killinger havde fået øjne og alligevel var fuldstændig trygge ved mennesker, er de ikke født ude, så nogen har ment at det var et godt sted at placere dem. Det er utilstedeligt at opføre sig på den måde. Havde vi ikke haft træning den uge, var de gået til af tørst og sult. Det er ikke en måde at behandle liv på.

Vi har været heldig at få sendt killingerne videre til gode mennesker, vi har dog beholdt 2 af dem på klinikken, for at studere opfalskede kattes adfærd. Men da der er et hav af killinger som bliver givet væk, viser det at folk ikke har lært at få steriliseret deres hunkat.

Få det nu gjort, så vi kan få reduceret antallet af killinger, der enten må aflives eller som folk bare sætter et eller andet sted, når de ikke kan komme af med dem.

Killinger 1

 

Mor Zenta 

Dansk Adfærdsklinik | Egedevej 103 | 4640 Faxe | Tlf. 30 13 21 72 | CVR 30 41 89 48  |  Sitemap