• img1
  • img2

Hundetræning

Sjælland – lær din hund at adlyde og samarbejde

Se mere info om træning her

Det at have en glad hund, der følger sin ejer og adlyder vedkommendes kommandoer, fordi den vælger det, er den mest optimale situation at være i, for enhver hundeejer. Hvis du gerne vil have en glad, lydig og velopdragen hund, skal du tage den med til hundetræning på Sjælland - eller hvor du nu bor.

Hundetræning burde være obligatorisk for alle, der ejer en hund, og generelt vil alle hunde have glæde og gavn af, at få træning.

Hundetræning gør en forskel både for hunden, dens ejer og resten af familien. Træningen gavner både forholdet mellem hunden og dens mennesker, og forholdet hund og hund imellem. Ved at lære hunden regler for god opførsel, styrker du dens selvtillid og evne til at fungere med dens omgivelser.

Når I er flere i familien, der dagligt har med hunden at gøre, vil hundetræning hos os være en fordel for jer, da I gerne må være sammen til hundetræning. Det vil være et godt redskab til, at komme tættere på hunden i hverdagen og lære dens adfærdsmønstre bedre at kende.

Positiv træningsform til hundetræning

Her hos Dansk Adfærdsklinik bruger vi en træningsform, der kaldes positiv forstærkning. Denne træningsform bygger på belønning som primær motivationsfaktor. Vi roser hunden når den gør det rigtige, giver godbider og leger. Ved at belønne den adfærd vi kan lide, får vi en hund, der både er lydig, afbalanceret og glad.

Med effektiv hundetræning får du en hund, der elsker at samarbejde med dig. Du vil blive overrasket over, hvad du kan lære din hund. I kraft af deres sociale væsen, er hunde i stand til at lære utrolig mange ting. Du kan rent faktisk lege dig til en lydig hund. Hundetræning giver din hund større kropsbevidsthed, opfindsomhed og selvtillid. Samtidig vil du udvikle en stærkere og mere positiv relation til hunden.

Sådan foregår hundetræning hos DA

I min hundetræning fokuserer jeg på, at du som ejer lærer at forstå din hunds signaler og adfærd. Du skal først og fremmest lære, at samarbejde og kommunikere med din hund. Jeg tager højde for din hunds race, køn, alder og formåen, så træningen bliver så naturlig og sjov som mulig.

Jeg tilbyder hundetræning for både begyndere og øvede hunde, så der vil være træning, som passer til netop din hunds niveau. En træningstime hos mig består af lydigheds- og samarbejdsøvelser (fx sit, dæk, gå pænt i snor osv.), samt forskellige former for aktiviteter, der gør træningen sjov for både dig og din hund.

Hvad træner vi som begyndere?

Hvad træner vi som let øvet?

Praktiske tips til hundetræningen på Sjælland

Husk, at du skal have en udvidet ansvarsforsikring, når din hund skal gå til hundetræning. Policen skal medbringes første gang du møder. For alle begynderhold er det obligatorisk med forudgående teori.

Ring på tlf. 30 13 21 72 for at høre mere om hundetræning, hvilket hold der passer til dig og hvornår du kan starte.

Vi glæder os til at byde dig og din hund velkommen!

Se mere info om træning her

Læs mere om hunde på siderne:

Hundeadfærd
Hundepsykolog
Adfærdsbehandler hund

 

 

AfdkningStop under indkaldTrning af linefring

Dansk Adfærdsklinik | Egedevej 103 | 4640 Faxe | Tlf. 30 13 21 72 | CVR 30 41 89 48  |  Sitemap